Service & Kwaliteit

Service staat bij JTB Glass BV hoog in het vaandel en dat komt op diverse manieren tot uiting

Logistiek

Ons logistiek systeem is dusdanig geoptimaliseerd dat wij onze afnemers een concurrerend eindproduct kunnen leveren.

Snelheid

Snelheid is onze kracht. Onze jarenlange ervaring in de internationale glaswereld gecombineerd met een enorm opgebouwd netwerk van kwalitatieve toeleveranciers bieden ons de mogelijkheid de service en snelheid te bieden die van ons wordt verwacht.

Betrouwbaarheid

JTB Glass BV staat bekend om haar betrouwbaarheid en heeft dit in de loop der jaren continue bewezen door het leveren van kwaliteitsproducten en service tegen competitieve prijzen.

Persoonlijk advies

Vanaf het eerste gesprek tot en met de aftersales wordt iedere klant van de nodige informatie voorzien en begeleid. De persoonlijke benadering maakt het verschil. Ieder project staat op zich en is maatwerk, dus voor elk wat wils. Samen met de klant worden de wensen besproken en tot ieders tevredenheid tot uitvoering gebracht.

Glas is voor verschillende doeleinden inzetbaar: warmte-isolatie, brand-, inbraak- en geluidswerendheid en veiligheid. Voor iedere functie die glas heeft, bestaat er een keurmerk dat borg staat voor een constante kwaliteit. Elke vorm van glas wordt getest en gecertificeerd. JTB Glass BV hanteert de normen van het betreffende land, waaraan ze levert. De normen zijn op aanvraag te verkrijgen.

    JTB Glass BV
    Havikweg 21
    +31 45 571 14 55